dimarts, 5 de juliol del 2016

Trobar una solució amb el Design Thinking

Volem comprendre perquè els professors no utilitzan el R2M per compartir els materials que es van utilitzant i elaborant en cadascuna de les nostres escoles.

Per comprendre i trobar la solució a aquest problema ens vam plantejar la metodologia del Design Thinking. Aquest mètode consta de les següents fases:

1a. fase: Empatisar: Vam proposar unes questions  als professors a l'hora del esmorzar. D'aquestes entrevistes vam obtenir una quantitat d'informació.

2a. fase: Aquesta informació es va presentar en el grup . La vam  analitzar, ordenar  seleccionar i sintetitzat per començar a comprendre  quins son els motius d'aquests comportaments en el professorat en la no utilització del R2M i definir  problemes a sol·lucionar.

3a. fase: Una vegada vam definir els 3 problemes més importants. Vam fer una pluja  de possibles solucions y vam decidir quins eren les solucionss més interesants. Aquestes ideesde solució les van classificar per dur-les a la practica segons els criteris de més racionals,  més fàcil i  més engrescadora.

4a. fase: Abans de executar completament la solució trobada, vam dissenyar aquest  prototip de model de  solució  perquè els usuaris puguin comprendre millors les nostres sol·lucions i poder testejar-les. La nostra aposta per millorar  es; " Aportar, seleccionar, validar i compartir els material" que cadascuna de escoles tenim.




5a. fase: Després un dels nostres companys de grup ha presentat la solució a la que hem arribat juntament amb el prototip perquè ens puguin indicar aspectes posititus i aspectes a millorar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada