divendres, 8 de juliol del 2016

Design thinking: ja no és un tema desconegut

Fins aquest dilluns no en sabíem res del DT, però avui divendres ja no podem dir el mateix. Ha estat un primer contacte que pot ser l'inici d'una nova amistat i segur que li anirem trobant aplicacions pràctiques en el dia a dia. És la nostra feina com a professors trobar nous centres d'interès i noves utilitats i així motivar als nostres alumnes per millorar la seva presa de decisions i l'aprenentatge global.
De moment, hem pensat una aplicació en l'àmbit de la tutoria amb l'objectiu de resoldre, o minimitzar, el problema de la poca predisposició dels alumnes a començar una nova classe després de la pausa pel canvi de classe. Hem plasmat aquesta idea en el següent powerpoint:




D'altra banda, volem valorar positivament l'activitat formativa que hem realitzat, tot i que hem trobat a faltar l'anàlisi  i estudi algun exemple més pràctic i complet  d'un DT aplicant a l'àmbit educatiu.

Joaquín i Joan Carles
<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/1oFW-I1OfI9sPxwf6SyNeKeeDzzbN61Qc30SgC7JDv0U/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada