divendres, 8 de juliol del 2016

QUIN PLAER DISSENYAR!!


Ha estat molt agradable descobrir un sistema que permet realitzar un procés de forma organitzada i en el qual l'usuari és una peça fonamental. Per tant, és tasca dels dissenyadors conèixer-los bé i saber quines són les seves necessitats per tal que el producte resultant respongui al que es demanava.

Hem pensat aplicar "Design thinking" a una experiència anomenada GRÀCIA RULES! (https://prezi.com/irr-abo8jd86/gracia-rules/). Es tracta d'una activitat de caire social que implica tots els agents de la comunitat educativa (alumnes, educadors, famílies, entorn)sensibilitzats amb les desigualtats socials.

El "Design Thinking" és una metodologia que permet aprendre d'una manera més signifcativa i també posar de relleu la capacitat que tots tenim de poder resoldre situacions de forma creativa.

El disseny del curs ha estat molt adequat, ja que hi ha hagut un bon equilibri entre els continguts i la posada en pràctica.
El Sandro ha aconseguit que el clima a l'aula hagi estat l'idoni per afavorir l'èxit del curs.

<iframe id="iframe_container" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="" width="550" height="400" src="https://prezi.com/embed/irr-abo8jd86/?bgcolor=ffffff&amp;lock_to_path=0&amp;autoplay=0&amp;autohide_ctrls=0&amp;landing_data=bHVZZmNaNDBIWnNjdEVENDRhZDFNZGNIUE43MHdLNWpsdFJLb2ZHanI5N2FxS2J6cmM0NVQxbU1jTit6amsrWVBBPT0&amp;landing_sign=cKqhB2u_ZBmADW-XEZD4Ew_Y201Z8McgG8TZDzO29l4"></iframe>


Laura Tutusaus, José Luis Murillo, Júlia Escardó i Conchi Varela

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada