dimarts, 5 de juliol del 2016

Comencem

Avui, hem començat el curs sobre Design Thinking en el marc del Fòrum 2016 de Jesuïtes Educació. El curs té un doble objectiu: que les persones participants coneguin i aprenguin a aplicar la metodologia de Design Thinking i que entre tots plegats, reflexionem sobre el seu interès educatiu i sobre com adaptar-la per a l'aula.

Un cop fetes les presentacions, hem començat amb la introducció de la metodologia: què és, com funciona, d'on surt, quin és el seu àmbit d'aplicabilitat, etc. La presentació introducció i la resta de materials, es troben en el site del curs.

A cotinuació hem passat directament a la pràctica: hem posat en marxa un procés de Design Thinking per resoldre el problema "Com podem fer que els docents de Jesuïtes Educació comparteixin els seus recursos educatius?"

Hem realitzat les fases d'Empatia, Definició i Ideació. I aquí, ens hem quedat, després d'un matí molt participatiu. Demà, seguirem amb l'elaboració d'un prototip i amb l'avaluació de les nostres idees per part dels usuaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada